Av og til tar følelsene overhånd…

… ganske ofte har det resultert i at jeg har skrevet noen (etter min mening) velvalgte ord. Det gjør på mange måter godt å få det ut, også er det slik at jeg selvfølgelig håper å kunne bidra til verdensfreden, i lokal skala.

I anledning min korrespondanse med Martin Smith-Sivertsen tidligere i sommer, gjenåpner jeg bloggen min, som det ikke har vært noe særlig aktivitet på de siste fire årene. Nå kjennes det altså ut som om jeg har nok på hjertet til å jevnlig kunne blogge litt igjen.

Jeg ble altså ganske forarget for noen uker siden. Det var det sittende byrådet som skulle spare, og de skulle selvfølgelig ta fra de fattige, det de allerede har gitt til de rike. Jeg ble rasende, og hamret inn noen ord på pc’en og trykte send, med en febersyk jente ved siden av meg. Tidlig krøkes den som…

Smithen mente selvfølgelig at han gjorde det ansvarlige, og at det ikke var noen fare på ferde. Jeg er fremdeles dypt uenig, og fikk heldigvis litt spalteplass til å forsvare mitt synspunkt.

Jeg hadde ikke tenkt å gå inn med brask og bram i høstens valgkamp, men synes jo det sittende byrådets vurderinger er verdt å se litt nærmere på, for oss som jobber i helsevesenet.

Vi gjør nemlig viktige prioriteringer hver eneste dag, og da er det greit å ha noe å fordele…

NSF Hordaland har tatt tak i dette, og arrangerer debattmøte 7. September, klokken 17, på fylkeskontoret på torgallmenningen. Sees vi der?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s