Oldemor Anna og Oldefar Ludvig

Min oldemor, Anna

Dette er min oldemor Anna. Hun ble født på Utset, og giftet seg senere med min Oldefar Ludvig, og flyttet til Aunet, på Hestvika. Der bor familien min ennå. Dette bildet ble funnet i et eldre hus på Utset, av en venninne av meg, som har tatt over huset etter sin gammeltante. Det ble scannet og sendt per epost over til meg. En liten kuriositet – og veldig hyggelig. Hun fant også brudebildet av Anna og Ludvig:

Anna & Ludvig

Vet ikke helt sikkert hvilket årstall dette er, men siden min farfar ble født i 1920, er det nok iallefall før den tid. Et staselig par, synes jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s