sort/hvitt

Disse bildene tok jeg i sommerferien min, da jeg var hjemme hos foreldrene mine på Hitra i Sør-Trøndelag. De er tatt med et Olympus E-450 kamera, med et vanlig 14-42 mm objektiv. Mine ferdigheter innen foto er begrensede, men jeg jobber stadig vekk med å finne motiver rundt meg. Når ferien var over, var minnekortet fullt, og jeg hadde blitt litt bedre kjent med kameraets funksjoner. Håper å få utvikle dette som hobby.

@ Vingleia Fyr - Mausundvær

Prestekrager i hardt vær
Luft under vingene 1
Luft under vingene 2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s